appetite-kiler-banner

Nakon višegodišnjeg istraživanja došli smo do idelane kombinacije biljaka koja će smanjiti vaš osećaj gladi.

Dok uživate u ukusu čaja, biljke eliminišu masti iz vašeg organizma i ubrzavaju vaš metabolizam.

ak-banner-top

AK-girlNe želimo da zamislite kako ste pronašli čarobni napitak i da je samo konzumiranje čaja za mršavljenje dovoljno za gubitak neželjene kilaže. Mi u WOWTEA promovišemo zdrav stil života i dobro opšte stanje vašeg organizma sa ciljem da se naši klijenti osećaju dobro u svojoj koži.

Prateći vaše pozitivne reakcije i želje za gubitkom kilograma, istraživali smo i stvorili čaj za smanjenje apetita – čaj APPETITE KILLER.

Kako bi smo vam pomogli da ubrzate proces mršavljenja ovaj čaj je stvoren da deluje na vaš apetit i značajno smanji vašu želju za hranom. Na ovaj način biće vam daleko lakše da smanjite unos kalorija i dostignete željenu težinu.

U duhu promovisanja zdravog načina života, preporučujemo vam da se hrane nikako ne odričete u potpunosti već da se pridržavate zdrave dijete.

Konzumiranje ovog čaja za smanjenje apetita biće vam od velike koristi u mršavljenju, naročito u kombinaciji sa pravilnom ishranom, vežbanjem i istrajnošću – ovo je recept za siguran uspeh.

Preporučujemo vam:

  • WOWTEA – čaj za suzbijanje apetita (APETITE KILLER)
  • WOWTEA preporučen način ishrane
  • Unošenje veće količine vode u organizam
  • Povećanje fizičke aktivnosti – vežbajte

Gubljenje težine nije sprint trka, već maraton. Zahteva istrajnost i želju – počnite odmah!

Način pripreme: čaj za smanjenje apetita je piće koje se jednostavno priprema, ali sam recept se mora poštovati kako bi se dobili željeni rezultati. Za dnevnu dozu – stavite kafenu kašičicu čaja u litar vrele vode. Čaj ostavite da odleži 10-12 minuta, a potom ga sipajte u WOWTEA staklenu čašu i uživajte u svom čaju ispijajući ga u malim gutljajima. Jedan do dva gutljaja potrebno je uzeti svaki put kada osetite glad.

PAŽNJA: Čaj za smanjenje apetita morate imati uz sebe tokom celog dana. Uveče, pre spavanja, veoma je važno da ne konzumirate hranu jer je u ovo vreme organizam sklon gomilanju kalorija i mirovanju.

Iskušenju da nešto pojedete možete odoleti korišćenjem druge doze čaja. Biljke od kojih se čaj za smanjenje apetita spravlja slične su onima iz WOWTEA DETOX čaja. Međutim, ova formula je zapravo sasvim drugačija, a odnos biljaka u mešavini je dizajniran tako da ubije vaš apetit.

Sastojci:

Yerba mate (brazilski čaj)Mate je veoma poznata biljka u Južnoj Americi. Indijanci piju mate napitak već vekovima i koriste ga kao tonik za lakše podnošenje visokih temperatura, gladi i iscrpljenosti. Kofein u njemu povezan je sa taninom što telu omogućava da ga vari postepeno. Najvažniji sastojak brazilskog čaja je alkaloid mate koji ima drugačiju hemijsku strukturu od kofeina, ali slično dejstvo. Mate deluje podsticajno na održavanje fizičke i mentalne aktivnosti čoveka, poboljšava rad digestivnog i urinarnog trakta (koristi se kao laksativ, pa se njegova upotreba preporučuje kod hroničnog zatvora, a daje se i kao diuretik jer ne oštećuje bubrege). Biljka mate sadrži u sebi dugu listu vitamina, minerala i antioksidansa, zatim vitamine B kompleksa, vitamin C, kao i mangan, kalijum i cink.

Zeleni čaj – Ovo je jedna od najčešće korišćenih i najboljih biljaka u globalnoj borbi protiv gojaznosti. Njegovo dejstvo dolazi iz njegove sposobnosti da ubrza cirkulaciju, spreči taloženje lipida (masti) i uništi nagomilane naslage sala, što ga čini odličnim za smanjenje štetnog holesterola u organizmu. Zeleni čaj je odličan antioksidans, stimuliše rad nervnog sistema, poboljšava sagorevanje masti i deluje kao zaštitni faktor protiv kancera.

Gorka grahorica – Raste u mediteranskom regionu. Još od davnina mahunarke su bile hrana kraljeva jer potiskuju glad i povećavaju osećaj sitosti. One su bogate kalorijama i odličan su izvor energije i snage. Ove sastojke zato koristimo u APPETITE KILLER čaju koji, takođe, suzbija glad i osigurava telu neophodnu energiju.

Divlji bosiljak – Ovo je biljka nesumljivog kvaliteta, koju su koristili još naši stari. Poseduje umirujuće dejstvo, stimuliše regenerativne procese, jača izdržljivost, stimuliše rad srca i poseduje anti-bakterijske osobine.

Kora pomorandže – izuzetno je ukusna i korisna. Udovoljiće vašim čulima i pružiti vam osećaj udobnosti. Pored toga što sadrži hranjive materije, utiče na smanjenje nivoa holesterola, pomaže borbu protiv raka, ublažava gorušicu, podstiče probavu i štiti od prehlade i gripa.

Kako konzumirati čaj?

WOWTEA APPETITE KILLER čaj najbolje efekte pruža kada se pije svakodnevno, po jedan gutljaj čim osetite glad, nevezano za obroke. Može se konzumirati topao ili hladan (kao ledeni čaj).

Priprema: U 600-700 ml provrele vode stavite supenu kašiku čaja. Ostavite čaj da odstoji 10 minuta i imate pripremljenu dnevnu dozu čaja. Ponavljajte proces 21 dan koliko traje pakovanje.

*Čaj nije pakovan u individualnim kesicama. Jedan paket sadrži 150 grama čaja.

*Obrada vaše porudžbine može trajati između 1-4 radnih dana. Molimo vas budite strpljivi jer želimo da vam priuštimo samo najkvalitetnije proizvode.