foto:shutterstock

Bliži nam se doček 2019 godine. Praznična groznica uveliko trese. Šta obući za najludju noć jedno je od pitanja koje nas muči svake godine.

Danas odkrivamo par detelja koje će ti pomoći u izboru.

Ukoliko nemaš dovoljno sredstava za kupovinu nove haljine, izaberi svoju, najomiljeniju. Uvek je možeš nadograditi upadljivim komadom nakita. Tako ćeš na savršen način svoju najdražu haljinu transformisati u party dress.U novu 2019 godinu ući ćeš fantsticno raspoložena. Da ne spominjemo to što će ti biti preudobno …

Čipka, neobičnan print, til ,šljokice …
Za doček nove godine sva modna pravila padaju u vodu! Haljina i ravne cipele? Ne? Naravno da DA! A i stopala će ti biti zahvalna, moći ćeš da djuskaš do zore!

foto:shutterstock

Ako se ne odlučiš za haljinu dobra opcija je korset koji odlično možeš uklopiti sa farmerkama ili crnim pantalonama. Uz korset dodati sako i efektnu ogrlicu. Mali savet, pazi da ogrlica ne bude previše napadna ako je korset već efektan. Zbog toga bi najbolje bilo izabrati jednobojan korset i onda možeš slobodno uzeti veliku ogrlicu. Možda bas za doček ove 2019 godine staviš onu ogrlicu koju se nisi usudila nositi ranije, sve imamo jednu takvu 😉

foto:Glamour Items

Ukoliko doček Nove godine provodiš sa porodicom partnera, ili u malo formalnijem društvu, najbolje opcija je koktel haljinu diskretnog dekoltea. Preko nje možeš obući dobro krojenu jaknicu od buklea ili nekog atraktivnog materijala.

foto:
DHgate.com

Za kraj savet Billa Blassa: When you doubt, wear red! 

https://www.thecut.com/fashion/designers/bill-blass/

I zapamti, najvažnije je da se dobro provedeš!

Srećna Nova 2019 !

foto:shutterstock